kitajski horoskop Bivol Junij 2016

By | 3. 6. 2016

kitajski horoskop bivol

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Preden se boste imeli čas ukvarjati z mislimi o svojih počitnicah in brezskrbnih trenutkih boste morali še kar pošteno zavihati rokave. Kajti pred premorom vas čaka še nekaj zelo pomembnih obveznosti, ki so povezane z vašim delom.

Predvsem pa je pametno, da se osredotočite na trenutne težave v kolektivu, kajti dobro bi bilo, da nesporazume razrešite prej kot se boste odpravili na zaslužen dopust.

Neke projekte v katere ste vložili veliko svojega dela in truda bo potrebno še malo bolj dodelati. Da pa boste pri tem uspešni bo potrebno sprejeti tudi tvegane odločitve. Nikar se ne odločajte na „prvo roko“ in sami od sebe. Raje se posvetujete z nekom, ki ima o takšnih situacijah izkušnje. Temeljito se poučite kaj je najboljše, da storite za začetek.

In predvsem nikar ne začnite stvari popravljati ali dodelovati pri koncu. Začnite tam, kjer se je ta zgodba začela. Ne spreglejte nobene podrobnosti, pa če je ta še tako majhna in se vam zdi nepomembna.

Vedeti morate, da je pri tej nalogi prav vse zelo pomembno. Še posebno pa zelo dobro preučite finančno plat, da se ne bi slučajno zgodilo, da bi projekt „padel“ zaradi nepravilnih ali površnih izračunov.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja